Υλικά :
- 700γρ. πατάτα
- 300γρ. από λευκή, μωβ και πορτοκαλί γλυκοπατάτα
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 80γρ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες μας, στη συνέχεια προσθέτουμε τη ½ ποσότητα βουτύρου, αλάτι πιπέρι και πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ για να γίνει πιο αφράτος ο πουρές μας. Έπειτα ρίχνουμε και το υπόλοιπο βούτυρο και πολτοποιούμε για λίγο ακόμα. Δοκιμάζουμε για να προσθέσουμε αν χρειαστεί λίγο ακόμα αλάτι/ πιπέρι. Έτοιμος ο πουρές μας!